Events


Regelmatig organiseert Robberts Muziekschool evenementen zoals Robberts on Stage in de Vorstin, het evenement voor leerlingen om hun talenten te laten horen en zien. Maar ook zijn wij aanwezig op Hilversum Alive.


Geen events ivm corona virus

In verband met het corona virus zijn alle events voorlopig komen te vervallen. Zodra er weer events gehouden kunnen worden brengen we je via deze website op de hoogte.

Geen events ivm corona virus

Hilversum Alive 23-25 juni 2019

Hilversum Alive is een begrip in Hilversum. Dit jaar zal op 23, 24 en 25 juni alweer de 19e editie plaatsvinden. Hilversum Alive is bestemd voor alle leeftijden, met goede muziek, lekker eten & drinken, veel gezelligheid en positiviteit. Kortom het zomerfestival van ’t Gooi, waar iedereen bij moet zijn!

Kijk voor meer informatie op de website van Hilversum Alive, hier vind je buiten de laatste nieuwtjes ook meer informatie over het programma, deelname, sponsors en alles wat maar met Hilversum Alive te maken heeft.

Hilversum Alive 23-25 juni 2019

Robberts on Stage 11 mei 2017

Robberts on Stage is het uitgelezen moment voor de muziekschool om haar leerlingen hun talenten te laten horen en zien…

Onze manier van lesgeven wordt gelijk gezien… er zijn leerlingen die net pas ( 4 weken ) les hebben en nu al durven optreden… ons lespakket is enorm en wordt op maat gesneden!

We laten deze avond zien wat we allemaal nog meer doen… Het programma is behoorlijk gevarieerd… dus be there! Vanaf 18.00 uur.

Robberts on Stage 11 mei 2017

Robberts on Stage 9 februari 2017

Beste muziekvrienden,
Helaas moet ik Robberts on stage voor 9 februari annuleren! Door privé omstandigheden lukt het niet om 100% deze grote organisatie te verzorgen. Uiteraard gaat 11 mei wel door in de vorstin. Ik zal alle acts nog persoonlijk berichten. Hartelijk dank voor jullie steun en medewerking.

Robberts on Stage 9 februari 2017

Robberts on Stage 2017

Robberts Muziekschool en De Vorstin plannen exclusief voor 4x per jaar Robberts on Stage..! doe jij al mee..? De eerste is 9 februari ( en daarna, 11 mei / 28sept / 7dec ).

Robberts on Stage 2017